Sırala: YeniÜyemiz Gruplar: Üye
Katılan: 9/30/2008 Mesajlar: 8 Lokasyon: Frankfurt
|
Merhaba Ben Orhan Ege Koyu Bir Aynur,Yasin Boyraz Ve Mikail Hayranıyım 16 yaşındayım,Ney ve Bağlama Çalıyorum..
Hayattaki Tek Dileğim...Aynur abla...Yasin Abi..Cemil Abi İle Bir Sahnede kürtçe Ve ZazAKi türküler söylemek..Neyse orayı geçelim..Yaşımdan Büyük Gösteriyorum... Bir grubumuz var..Altınoluk Türkü Evinde program yapıyoruz...Tabiki Sıram Gelince Baştan sonra aynur ve mikailden dinlediğim herşeyi söliiorm..Tabi Bazı insanları kendime gck ediorum o ayrı.Hyatm böle geçio işte...
Hobilerim..Mikail abiyle aynur ablanın türkülerinden cümleler çalıp kürtçe ve zazaca ağıt oluşturmak...evde baıra baıra 'oy fadike'halayını sölemek:)
Herşey kendimizi bilmekle başlar ve kendi oluşumuza sonsuz biçimlerde dokunmakla devam eder yol... Ay ile deniz uzaklığındaki bu yolculuğumda, hangi derin, durgun, ateşli yüreklerin sürgünü olduğumu biliyorum ve bilmediklerimin her gece baş ucuma konmasıyla uyanıyorum.(AYNUR DOĞAN)
Serra sımawa newiye şen bo. Canweşiye u haştiye wazone sıma re.(Mikail Aslan)
|
Sırala: Yönetici Gruplar: Yönetici
Katılan: 3/11/2007 Mesajlar: 193
|
Merhaba Ege Aramiza Hos geldin...
Tornê Heydêrê Üzêyîrê Lay Aliyê Xıdê
|
Sırala: YeniÜyemiz Gruplar: Üye
Katılan: 9/30/2008 Mesajlar: 8 Lokasyon: Frankfurt
|
Xwede Ji Te Razi Be..İyi bayramlar..Ez kurmancimm:)bakmayın az bişi zazaca biliorum mikail abi sağolsun:)
Herşey kendimizi bilmekle başlar ve kendi oluşumuza sonsuz biçimlerde dokunmakla devam eder yol... Ay ile deniz uzaklığındaki bu yolculuğumda, hangi derin, durgun, ateşli yüreklerin sürgünü olduğumu biliyorum ve bilmediklerimin her gece baş ucuma konmasıyla uyanıyorum.(AYNUR DOĞAN)
Serra sımawa newiye şen bo. Canweşiye u haştiye wazone sıma re.(Mikail Aslan)
|